Vlaai uit het Zuiden

Onze Trots vlaaien

De lekkerste vlaaien uit het zuiden zijn alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn Jan Linders: Onze Trots vlaaien! Rijk van smaak en iedere dag vers bereid volgens ons eigen recept. 

AHJL_abrikozen_rastervlaai_punt.png

Onze Trots rastervlaaien

De favoriet van het zuiden. De suiker wordt meegebakken, wat zorgt voor een krokant laagje. De traditionele vlaaibodem wordt gevuld met de lekkerste abrikozen of kersen.

Onze Trots abrikozen-progresvlaai

Onze abrikozen-progresvlaai is verkozen tot Beste Product van het Jaar 2020-2021! Deze heerlijke vlaai wordt gemaakt op een traditionele vlaaibodem waarop de lekkerste abrikozen zijn meegebakken, bedekt met een laag slagroom en bestrooid met krokante hazelnootschuimbrokken. 

Het recept van de abrikozen-progesvlaai is in 2013 ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Jan Linders door klanten aangedragen. Uit meer dan 150 inzendingen werd deze vlaai als winnaar gekozen én aan het vlaai-assortiment toegevoegd. Nog steeds een absolute favoriet en ook verkrijgbaar bij Albert Heijn Jan Linders!

AHJL_abrikozen progresvlaai_B.png

Een greep uit ons assortiment

Bienestich

Bienestich

Abrikozenvlaai

Abrikozenvlaai

Zwarte pruimenvlaai (half)

Zwarte pruimenvlaai (half)

Bosvruchtenvlaai (half)

Bosvruchtenvlaai (half)

Kruisbessenschuimvlaai (half)

Kruisbessenschuimvlaai (half)

Kruimelvlaai

Kruimelvlaai

Aardbeienvlaaitje met witte chocolade (alleen in voorjaar-zomer)

Aardbeienvlaaitje met witte chocolade (alleen in voorjaar-zomer)

Kwartenvlaai

Kwartenvlaai

Abrikozen-progresvlaai

Abrikozen-progresvlaai

Progres diepvriestaart

Progres diepvriestaart

Abrikozen-linzenvlaai (half)

Abrikozen-linzenvlaai (half)

Appel-citroenvlaai (half)

Appel-citroenvlaai (half)

Aardbeienbavaroise vlaai (half)

Aardbeienbavaroise vlaai (half)

Christoffel diepvriestaart

Christoffel diepvriestaart

Christoffelvlaai (half)

Christoffelvlaai (half)

Appelkruimelvlaai

Appelkruimelvlaai

Rijstevlaai met slagroom

Rijstevlaai met slagroom

Cappuccinovlaai (half - alleen in najaar)

Cappuccinovlaai (half - alleen in najaar)

Schwarzwalder kirsch vlaai (half - alleen in najaar)

Schwarzwalder kirsch vlaai (half - alleen in najaar)

Rijstevlaai (half)

Rijstevlaai (half)

Aardbeienvlaai met slagroom (alleen in voorjaar-zomer)

Aardbeienvlaai met slagroom (alleen in voorjaar-zomer)

Kersenvlaai

Kersenvlaai