AH Jan Linders aan Kerkstraat Tegelen sluit medio december 2024 en nieuwbouw van start begin 2025

AH Jan Linders aan Kerkstraat Tegelen sluit medio december 2024 en nieuwbouw van start begin 2025

AH Jan Linders aan Kerkstraat Tegelen sluit medio december 2024 en nieuwbouw van start begin 2025

Nieuw-Bergen, 2 oktober 2024 - De Albert Heijn Jan Linders-supermarkt aan de Kerkstraat in Tegelen zal medio december 2024 haar deuren sluiten zodat snel gestart kan worden met de nieuwbouw van een nieuwe en grotere AH Jan Linders-supermarkt. De nieuwbouw zal begin 2025 starten nadat de benodigde vergunningen definitief geworden zijn. 

In 2026 zal de nieuwe AH Jan Linders-supermarkt worden geopend op het terrein van het voormalige Martinushof-gebouw. Naast de supermarkt komt er een nieuwe Aldi en appartementen. De sluiting van de supermarkt maakt het mogelijk om voorbereidingen te treffen voor de nieuwbouw, waaronder het verleggen van de hellingbaan van de parkeergarage en het verbouwen en verhuren van de huidige supermarktlocatie. Na de sluiting zijn klanten van harte welkom in de op 120 meter nabijgelegen AH Jan Linders aan de Raadhuislaan in Tegelen. Het kassapark zal nog een uitbreiding krijgen zodat klanten optimaal hun boodschappen kunnen afrekenen. 

De medewerkers zijn op dinsdag 1 oktober ingelicht over de aankomende sluiting. Voor hen zal een passende functie worden gezocht aan de Raadhuislaan of één van de omliggende AH Jan Linders-supermarkten.

Ferry Moolenschot, algemeen directeur: “Ik ben trots op het team dat zich altijd tot het uiterste heeft ingespannen. Daarnaast zijn we verheugd dat de bouw van onze nieuwe supermarkt in 2025 eindelijk kan beginnen en kijken ernaar uit om in 2026 onze klanten daar te verwelkomen. Het gaat een hele mooie, moderne en grote supermarkt worden met heel veel assortiment en natuurlijk onze geweldige collega’s. Tot die tijd zijn al onze klanten van harte welkom in onze supermarkt aan de Raadhuislaan in Tegelen.”