Doneer jouw statiegeld bij AH Jan Linders en steun een basisschool in de buurt!

Doneer jouw statiegeld bij AH Jan Linders en steun een basisschool in de buurt!

Doneer jouw statiegeld bij AH Jan Linders en steun een basisschool in de buurt!

Nieuw-Bergen, 16 september 2024 – AH Jan Linders organiseert van 16 tot en met 22 september een collectieve statiegeldweek, waarbij klanten worden opgeroepen om hun statiegeld te doneren aan een basisschool in hun omgeving. Deze scholen worden ondersteund door het Jan Linders fonds.

Elke AH Jan Linders-supermarkt steunt sinds dit schooljaar één basisschool in de buurt, die €1.500 ontvangt om momenten die er voor kinderen toe doen mogelijk te maken. Tijdens de collectieve statiegeldweek wordt de actie nog extra bijzonder: de tien basisscholen die deze week de meeste donaties ontvangen, krijgen behalve de donaties ook nog een extra bijdrage van € 500 van het Jan Linders fonds. Omdat elk kind telt. 

Steun het onderwijs met jouw statiegeld

Klanten kunnen het hele schooljaar eenvoudig hun statiegeld doneren bij hun AH Jan Linders-supermarkt via de doneerknop op de statiegeldautomaat. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de basisschool in de buurt die in dit schooljaar wordt gesteund. Met de opbrengst kunnen zij bijvoorbeeld schoolreisjes, sportactiviteiten of andere initiatieven financieren.

Het Jan Linders fonds
Jan Linders is al vanaf het begin actief betrokken bij de omgeving. Daarom is ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan in 2013 de stichting Jan Linders fonds opgericht. Het Jan Linders fonds heeft sindsdien een sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en steunt sinds dit jaar basisscholen, omdat wij het belangrijk vinden dat elk kind, met welke achtergrond dan ook, zich met plezier kan ontwikkelen.