Vlaai uit het Zuiden

Onze Trots vlaaien

De lekkerste vlaaien uit het zuiden zijn alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn Jan Linders: Onze Trots vlaaien! Rijk van smaak en iedere dag vers bereid volgens ons eigen recept. 

AHJL_abrikozen_rastervlaai_punt.png

Onze Trots rastervlaaien

De favoriet van het zuiden. De suiker wordt meegebakken, wat zorgt voor een krokant laagje. De traditionele vlaaibodem wordt gevuld met de lekkerste abrikozen of kersen.

Onze Trots abrikozen-progresvlaai

Onze abrikozen-progresvlaai is verkozen tot Beste Product van het Jaar 2020-2021! Deze heerlijke vlaai wordt gemaakt op een traditionele vlaaibodem waarop de lekkerste abrikozen zijn meegebakken, bedekt met een laag slagroom en bestrooid met krokante hazelnootschuimbrokken. 

Het recept van de abrikozen-progesvlaai is in 2013 ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Jan Linders door klanten aangedragen. Uit meer dan 150 inzendingen werd deze vlaai als winnaar gekozen én aan het vlaai-assortiment toegevoegd. Nog steeds een absolute favoriet en ook verkrijgbaar bij Albert Heijn Jan Linders!

AHJL_abrikozen progresvlaai_B.png

Een greep uit ons assortiment

Aardbeienvlaaitje met witte chocolade (alleen in voorjaar-zomer)

Aardbeienvlaaitje met witte chocolade (alleen in voorjaar-zomer)

Rijstevlaai (half)

Rijstevlaai (half)

Cappuccinovlaai (half - alleen in najaar)

Cappuccinovlaai (half - alleen in najaar)

Abrikozen-progresvlaai

Abrikozen-progresvlaai

Christoffel diepvriestaart

Christoffel diepvriestaart

Schwarzwalder kirsch vlaai (half - alleen in najaar)

Schwarzwalder kirsch vlaai (half - alleen in najaar)

Abrikozenvlaai

Abrikozenvlaai

Appel-citroenvlaai (half)

Appel-citroenvlaai (half)

Christoffelvlaai (half)

Christoffelvlaai (half)

Bienestich

Bienestich

Kruimelvlaai

Kruimelvlaai

Bosvruchtenvlaai (half)

Bosvruchtenvlaai (half)

Zwarte pruimenvlaai (half)

Zwarte pruimenvlaai (half)

Progres diepvriestaart

Progres diepvriestaart

Aardbeienbavaroise vlaai (half)

Aardbeienbavaroise vlaai (half)

Rijstevlaai met slagroom

Rijstevlaai met slagroom

Appelkruimelvlaai

Appelkruimelvlaai

Kwartenvlaai

Kwartenvlaai

Abrikozen-linzenvlaai (half)

Abrikozen-linzenvlaai (half)

Aardbeienvlaai met slagroom (alleen in voorjaar-zomer)

Aardbeienvlaai met slagroom (alleen in voorjaar-zomer)

Kruisbessenschuimvlaai (half)

Kruisbessenschuimvlaai (half)

Kersenvlaai

Kersenvlaai